Vabilo na spletno konferenco


SPLETNA KONFERENCA  

POLJSKA: Izzivi sodelovanja med podjetji in vstopa na poljski trg v času epidemije Covid-19

Sreda 18. november 2020 ob 10.00

Spoštovani!

Živimo v času, ko se ves svet sooča z izzivi, ovirami in omejitvami  povezanimi z novim korona virusom, katerega dolgoročni vplivi so zaenkrat nejasni in neizmerljivi. Gotovo je le, da epidemija zahteva od podjetij, družb  pa tudi nas kot posameznikov neprestano prilagajanje. Tudi , kar bo pomembno še dolgo za tem, ko bodo javnozdravstvene posledice odpravljene.

Pomembno je, da že sedaj povzamemo izkušnje, ki lahko marsikateremu podjetju pomagajo pri odzivu na aktualno dogajanje, zato Vas, vaše kolege in partnerje 

Poljsko – slovensko poslovno društvo Triglav-Rysy, Gospodarska zbornica Slovenije, SPIRIT Slovenija, javna agencija ter Veleposlaništvo Republike Slovenije na Poljskem in Veleposlaništvo Republike Poljske v Sloveniji vabijo, da se udeležite mednarodne spletne konference z naslovom: Izzivi sodelovanja med podjetji in vstopa na poljski trg v času epidemije Covid-19, ki bo potekala po Internetu v sredo 18. novembra od 10.00 ure naprej.

Konferenca bo potekala v slovenskem in angleškem jeziku preko platforme Zoom, udeležba je brezplačna.

Vabljeni govorci:

  • Izredni in pooblaščeni veleposlanik Republike Poljske v Sloveniji, Krzysztof OLENDZKI
  • Veleposlanica RS v Varšavi, mag. Božena Forštnarič Boroje
  • Matej Hojnik, predsednik poljsko- slovenskega poslovnega društva Triglav-Rysy
  • Andrej Modic, ustanovitelj podjetja Lokalny Rolnik, Poljska. Podjetje Lokalny Rolnik je virtualna tržnica. preko katere lokalni kmetje in obrtniki delijo svoje pridelke z bližnjimi prebivalci ter jim tako omogočijo dostop do zdrave, ekološko pridelane hrane
  • Boštjan Leban, direktor podjetja ETI-POLAM Sp. z o.o., Poljska. Podjetje ETI-POLAM ponuja kompleksno zaščito nizko in srednje napetostnih električnih napeljav.

Moderator: Marko Jare, GZS-CEMP

Potrditev udeležbe pošljite na elektronski naslov: info@triglav-rysy.si