Poljska poslovna delegacija v Sloveniji

SPIRIT Slovenija – Javna agencija za podjetništvo, internacionalizacijo, tuje investicije in tehnologijo in PAIH – Poljska agencija za naložbe in trgovino v sodelovanju z Veleposlaništvom Poljske v Ljubljani in Poljsko-slovenskim poslovnim klubom Triglav-Rysy organizirata poslovno delegacijo poljskih podjetij v Slovenijo.

V sredo, 17. novembra 2021: Slovensko-poljski poslovni forum

Panelne razprave in ciljno usmerjena B2B srečanja na prvem slovensko-poljskem poslovnem forumu o digitalizaciji in kibernetski varnosti, obljubljajo pridobivanje znanja in nove poslovne stike. Dogodek bo združil poljska in slovenska podjetja. Srečanja bodo potekala tudi s predstavniki ministrstev, lokalnih samouprav in institucij poslovnega okolja. K sodelovanju na forumu bodo povabljena največja slovenska podjetja, ki se ukvarjajo ali jih zanima proces digitalizacije poslovanja.

V četrtek, 18. novembra 2021: Go Digital konferenca v Portorožu

Konferenca GoDigital je največja samostojna poslovna konferenca na področju digitalizacije v Sloveniji, ki bo potekala 18. novembra 2021 v kongresnem centru Grand Hotela Bernardin in bo gostila tako domače kot tuje strokovnjake. Letos je vključena tudi v program predsedovanja Svetu EU. Osrednja tema letošnje konference GoDigital – Just do IT bo vpliv digitalizacije na produktivnost in konkurenčnost. Osredotočili se bomo na vprašanje, »zakaj« je digitalizacija tako pomembna za podjetja, organizacije in kakšne poslovne učinke prinaša.

Delegacija se bo udeležila konference in B2B srečanj.

V petek, 19.11.2021 – Zajtrk na Veleposlaništvu in obisk podjetja

Zjutraj je delegacija povabljena na zajtrk na Veleposlaništvo Poljske v Sloveniji.

Po zajtrku bo delegacija imela študijski obisk enega od slovenskih podjetij