Spoznajte EIT Food Seedbed Inkubator 2021

Program EIT Food Seedbed Inkubator izvajajo vrhunske partnerske univerze EIT za hrano ter raziskovalne in inovacijske organizacije (Seedbed Hubs), ki zagotavljajo svoje strokovno znanje o komercializaciji tehnologije in svoje obsežne povezave z industrijo za podporo raziskovalcem, znanstvenikom in podjetnikom, da začnejo ali nadaljujejo s poslovanjem, glede na potrebe trga.

Seedbed Hubs udeležencem nudi spretnosti, prilagojeno poslovno inštruiranje, industrijske povezave in financiranje, da izstopijo iz zgradbe in testirajo inovativne ideje neposredno s 100+ potencialnimi strankami in končnimi uporabniki ter se naučijo, kako napredovati od odlične ideje do potrjene poslovne ponudbe.

Ob koncu programa imajo vsi sodelujoči možnost pridobiti nadaljnje financiranje od EIT Food, da bi udeležencem pomagali pri zagonu ali napredovanju svojega poslovanja. Prednosti programa Program EIT Food Seedbed zagotavlja udeležencem prvovrstno začetno usposabljanje in coaching za prepoznavanje njihovih temeljnih poslovnih predpostavk in podporo za izboljšanje njihovih poslovnih vrednostnih ponudb. Program vključuje:

– Usposabljanje

– Treniranje

– Financiranje

– Priložnost, da se predstavite skupini strokovnjakov iz industrije.

Predstavljamo vam letošnjo kohorto:

– Robotec (Ukrajina) -Oleksii Reznichenko, Alexey Poddiachyi

– Linum (Poljska) – Małgorzata Sobieralska, Aleksandra Walińska

– FortiFruits (Poljska) – Leslaw Jan Slisz, Maciej Balawejder

– MEGenzymes (Poljska) – Maciej Majewski, Małgorzata Zakłos-Szyda

– Magic Broth (Litva) – Milda Savickaite, Paulina Streimikyte, Jonas Viškelis

– SpaceCrop Technologies (Madžarska) – Mary Grace Gasco, Attila Katona

– GoEconut (Francija) – Svetovanje in programska oprema o trajnosti hrane – Sophie Saget, Umut Kartal

– PlattenBaum (Nemčija)- Maayan Strauss, Kerem Halbrecht. Več informacij o ekipah in njihovih idejah je v priloženi brošuri.

Če vas zanima naslednja izdaja programa, se obrnite na dr. Olgo Pelekh – vodjo središča EIT Food Warsaw, Univerza v Varšavi. Odgovorna je za regijo CEE: opelekh@wz.uw.edu.pl

Več ma

https://drive.google.com/file/d/1JqYe1Uat5s9Ms6xniY6ljTPmhE5MH2S1/view?usp=sharing