VABILO – SLOVENSKA INVESTICIJSKA KONFERENCA, KARPACZ, POLJSKA 6. – 8.9. 2022

Poljsko – slovenski klub Triglav-Rysy, SPIRIT Slovenija, Veleposlaništvo Republike Slovenije v Varšavi in ​​Veleposlaništvo Republike Poljske v Ljubljani organizirajo Slovensko investijsko konferenco, ki bo potekala v času 31. Gospodarskega foruma med 6. in 8. septembrom 2022 v Karpaczu na Poljskem.

Forum že 30 let združuje politične, gospodarske in družbene voditelje iz več kot 60 držav po vsem svetu. Služi kot platforma, na kateri se izmenjujejo pogledi najpomembnejših osebnosti evropske politike in gospodarstva. Na forumu so vsako leto sprejete pomembne deklaracije, zato zasedanja pritegnejo medije z vsega sveta, njihovi učinki pa med strokovnjaki odmevajo še dolgo po zaključku foruma.

Tema letošnje konference je ˝Evropa pred novimi izzivi˝. Kot vsako leto udeležence čaka bogat program z več kot 200 dogodki. Karpacz bodo tri dni obiskali najpomembnejši ljudje v državi in ​​regiji: voditelji politike, gospodarstva, lokalne samouprave ter vidni predstavniki sveta kulture in znanosti. Razprave bodo spremljali novinarji iz vse Evrope.

Slovenska investicijska konferenca bo obravnavala ekosistemske startupe, na njej pa se boste lahko povezali s slovenskim podjetniki ter strokovnjaki ter izvedeli več o poslovnih možnostih in naložbenih priložnostih v Sloveniji.

Če imate kakršna koli vprašanja, se lahko obrnite na poslovni klub Triglav Rysy ( info@triglav-rysy.si ), odgovoren za slovensko delegacijo na dogodku.