12.poslovna konferenca, Slovenska podjetnost kroži preko meja

Na pobudo Urada Vlade RS za Slovence v zamejstvu in po svetu ter ob so-organizaciji Območne obrtno-podjetniške zbornice Kranj in gostiteljice Mestne občine Kranj vas vljudno vabimo na poslovno konferenco Slovenska podjetnost kroži prek meja, ki bo 29. septembra 2020 v avli Mestne občine Kranj, z nadaljevanjem 30. septembra 2020 z ogledom nekaterih uspešnih podjetniških zgodb.


Osrednji cilj konference je mednarodno povezovanje lokalnega podjetništva s slovenskimi poslovnimi subjekti zunaj meja naše države oziroma podpora malim in srednje velikim podjetjem pri vstopanju na tuje trge. Urad Vlade RS za Slovence v zamejstvu in po svetu tovrstne dogodke pripravlja vsako leto v enem izmed izbranih krajev v Sloveniji, pa tudi zunaj njenih meja.


Takšne ustanove zunaj Republike Slovenije, pa tudi sami podjetniki slovenskega rodu, so dragocen vir informacij o posebnostih zakonodaje in poslovanja v tujini, hkrati pa lahko nudijo pomoč pri navezovanju stikov s posameznimi podjetji in pri premagovanju ovir na področju poznavanja jezika in poslovne kulture v posamezni državi.

Program konference


Kotizacije ni! Prijave se lahko pošljejo na elektronski naslov: info@triglav-rysy.si ali na naslov zvone.zigon@gov.si ter daniela.zagar@oozkranj.com